Любен Дилов-син, и Крум Зарков гостуваха в тазвечерния брой на Панорама.

...
Любен Дилов-син, и Крум Зарков гостуваха в тазвечерния брой на Панорама.
Коментари Харесай

Скандал в Панорама! Йорданов: Млъкни, бе, пич! Дилов: Не ми говори така, по възрастен от теб!

 Любен Дилов-син, и Крум Зарков гостуваха в тазвечерния брой на " Панорама ". Кулминацията бе в средата на предаването. Тогава Дилов и Йорданов, работили преди години дружно в " Шоуто на Слави ", се поскараха леко.

Двамата не стопираха да се прекъсват и да си разменят реплики от самото начало, изключително, когато пристигна редът на Йорданов да приказва.

" Със Слави Трифонова се разделихме поради политика. С едно много положително присъединяване на " Гергьовден на парламентарните избори той изпита едно много огромна неустановеност, че този развой не може да бъде ръководи. В доста добър звук взехме решение да се разделим. Смятам, че Слави е един честен човек и желанията му са положителни, само че не считам, че е подобаващ с това, с което се е захванал, само че това е друга тематика. " "

" Любо, скърбя, само че ти изговори куп неистини. Дългия в никакъв случай не е бил член на " Гергьовден. Нямаше глупак, който да чака този парламент да просъществува. От тъпи смехории няма потребност ", обърна се той към Дилов.

" Мажоритарните избори ще се създадат, само че би трябвало да се знаят хората по улици и по номера къде са. Това не може да стане за един месец. Ние още преди изборите декларирахме с кого няма да вършим коалиция. Тия избори не бяха почтени. Ходил съм и съм снимал какво се случва. Не се изказвай не квалифициран, Любо. Изборите не бяха почтени ", сподели още Йорданов.

" Вие сте първите, които споделят, че изборите не са били почтени. Аз най-малко бях на терен от самото начало. За разлика от теб и от вашата партия ", отвърна му Дилов.

Любо, ти направи коалиция с всички. Спомни си, че ние напуснахме Гергьовден, тъй като ти потегли да правиш коалиция със Съюз на демократичните сили, без да се съгласуваш с нас. ", сподели сценаристът.

" Елате и кажете, бе. Говорете с нас за субсидииите и мажоритарни избор. Ще дадем гласа. Така се прави политика "

" Млъкни малко бе, пич ", възкликна Йорданов.

" Ако обичаш не ми приказва по този начин, питаш ме въпрос и ти давам отговор, най-малкото, тъй като съм по възрастен от теб ", отвърна Дилов.

" Добре, господин Дилов, по този начин по-добре ли е. "

" А по този начин! "

" Въпросите от референдума са значими за смяна на политическия модел. Има съответни въпроси, които са проблеми на деня - здравната рецесия, финансовата обстановка, в която е страната, уповавам се служебният кабинет да ни покаже какво е действителното положение на страната, тъй като сега никой не знае ", разяснява.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР